top of page
study.png

Llengua especialitzada

Consulta els espais dels serveis lingüístics universitaris per trobar altres materials que t'ajudin a practicar el llenguatge de la teva especialitat. 

diccionari_educació_edited.png

Diccionari d'educació del Termcat que aplega prop de dos mil termes del món de l’educació i de les seves facetes. Cada entrada conté, a més, els equivalents en castellà, francès i anglès, la definició i, sovint, una o més notes explicatives.

biblio_en_línia_edited.png

La Biblioteca en línia del Termcat: Pedagogia. Ensenyament recull referències bibliogràfiques dels diccionaris, vocabularis, lèxics i materials de divulgació que contenen terminologia en català, en aquest cas relacionats amb l'ensenyament.

lèxic_didàctica_llengua_edited.png

El Lèxic de didàctica de la llengua i de les habilitats lingüístiques és un recull multilingüe (català-castellà-francès-anglès) de termes relacionats amb la temàtica del títol.

vocabulari_UB_edited.jpg

El Vocabulari de didàctica dels Serveis Lingüístics de la UB consta d'una llista de termes ordenats alfabèticament pel català, acompanyats de les equivalències en castellà i anglès.

tesaurus_edited.png

El Tesaurus Europeu de l'Educació abasta termes de les diverses matèries que integren l'àmbit interdisciplinari de l'educació. 

bottom of page