top of page
study.png

Llengua especialitzada

Consulta els espais dels serveis lingüístics universitaris per trobar altres materials que t'ajudin a practicar el llenguatge de la teva especialitat. 

diccionari_educació_edited.png

Diccionari d'educació del Termcat que aplega prop de dos mil termes del món de l’educació i de les seves facetes. Cada entrada conté, a més, els equivalents en castellà, francès i anglès, la definició i, sovint, una o més notes explicatives.

biblio_en_línia_edited.png

La Biblioteca en línia del Termcat: Pedagogia. Ensenyament recull referències bibliogràfiques dels diccionaris, vocabularis, lèxics i materials de divulgació que contenen terminologia en català, en aquest cas relacionats amb l'ensenyament.

lèxic_didàctica_llengua_edited.png

El Lèxic de didàctica de la llengua i de les habilitats lingüístiques és un recull multilingüe (català-castellà-francès-anglès) de termes relacionats amb la temàtica del títol.

vocabulari_UB_edited.jpg

El Vocabulari de didàctica dels Serveis Lingüístics de la UB consta d'una llista de termes ordenats alfabèticament pel català, acompanyats de les equivalències en castellà i anglès.

tesaurus_edited.png

El Tesaurus Europeu de l'Educació abasta termes de les diverses matèries que integren l'àmbit interdisciplinari de l'educació. 

Vocabulari aprenentatge línia.png

El Vocabulari de l'aprenentatge en línia recull una cinquantena de termes relacionats amb l'aprenentatge en entorns digitals. Cada fitxa conté una denominació catalana; sinònims, si n’hi ha; equivalents en castellà, francès i anglès; definició, i notes explicatives o exemplificadores.

Els Productes multimèdia del Termcat són un conjunt de materials i recursos gràfics i interactius com ara pòsters, infografies i altres recursos dels diversos àmbits d'especialitat (música, esports, ciències, medi ambient, ocells, dansa...).

bottom of page