Llengua especialitzada

Consulta els espais dels serveis lingüístics universitaris per trobar altres materials que t'ajudin a practicar el llenguatge de la teva especialitat. 

Diccionari d'educació del Termcat que aplega prop de dos mil termes del món de l’educació i de les seves facetes. Cada entrada conté, a més, els equivalents en castellà, francès i anglès, la definició i, sovint, una o més notes explicatives.

La Biblioteca en línia del Termcat: Pedagogia. Ensenyament recull referències bibliogràfiques dels diccionaris, vocabularis, lèxics i materials de divulgació que contenen terminologia en català, en aquest cas relacionats amb l'ensenyament.

El Lèxic de didàctica de la llengua i de les habilitats lingüístiques és un recull multilingüe (català-castellà-francès-anglès) de termes relacionats amb la temàtica del títol.

El Vocabulari de didàctica dels Serveis Lingüístics de la UB consta d'una llista de termes ordenats alfabèticament pel català, acompanyats de les equivalències en castellà i anglès.

El Tesaurus Europeu de l'Educació abasta termes de les diverses matèries que integren l'àmbit interdisciplinari de l'educació. 

Han participat en aquest projecte els serveis lingüístics de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Vic, la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat Abat Oliba.

Mestres amb Llengua ha rebut un ajut Interlingua de la Generalitat de Catalunya.

Creative Commons